Klienter udtaler

Inden jeg begyndte hos Bent, var jeg et meget mørkt og trist sted. Jeg havde opgivet selve livet og havde ikke noget livsglæde tilbage.
Efter ca. 15 måneder hos Bent er jeg et helt andet menneske, jeg har fundet mit livsglæde igen, jeg er igen glad for mit arbejde, og jeg ser ikke den mindste udfordring som noget der vælter hele min verden.

Bent har en helt særlig evne til at sætte ord på ens følelser og tanker. Jeg kan kun give den varmeste anbefalinger af Bent.

Bent, tak fordi du reddede mig, og tak fordi du gav mit liv mening igen.”

AH, mand, 35 år, bosat Kalundborg

“Jeg er kommet hos Bent i de sidste 13 år.
Bent er altid forberedt på mit besøg og har en fantastisk evne til at møde mig på en utrolig venlig måde. Jeg har altid følt mig velkommen og i gode hænder hos ham. Han er dygtig, og jeg vil til hver en tid anbefale ham til folk der har brug for en terapeut.”

Camilla, Kbh

“Jeg havde brug for professionel hjælp til nogle personlige problemer – nogle af dem kendte jeg, andre var jeg ubevidst om. En kollega anbefalede Bent på det varmeste og jeg har bestemt ikke fortrudt.
Bent har over en årrække hjulpet mig med min håndtering af skyldfølelse og mangel på selvværd. Han har medvirket til at bygge mig op til et stærkere menneske, så håndtering af mit livs udfordringer som svære stresssituationer og angstanfald ikke gik ud over min livskvalitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale andre i lignende situationer at søge hjælp hos Bent!”

Fie

“Modet til at turde livet.
 
Kender I det når dagsordenen bliver en anden, end først planlagt? Sådan blev mit første møde med Bent, og mange flere derefter.
 
Jeg startede hos Bent, fordi jeg lige skulle “fikses” oppe i hovedet, så jeg kunne holde ud at være i det forhold, jeg var i på daværende tidspunkt.
Jeg havde altid tilpasset mig de mennesker der var omkring mig – for de kunne sikkert ikke lide mig hvis jeg åbnede munden og sagde fra. Jeg vidste egentlig heller ikke hvordan jeg skulle gøre det, uden det endte med at jeg blev “ked af det”, og syntes det var synd for mig. Jeg kunne ikke kende forskel på mine følelser; var jeg sur, vred, frustreret, ked af det eller noget helt femte? Det vidste jeg egentlig ikke, for det endte altid med, at jeg brød ud i gråd.
At turde tro på mig selv var en by i Rusland og at være alene uden en partner eksisterede ikke som en mulighed i min verden.
Jeg havde mange drømme, jeg aldrig havde tænkt på at udleve. Jeg turde ikke, det var alt for usikkert.
De ting jeg gjorde i min hverdag, skænkede jeg aldrig en tanke, for det var jo bare noget jeg gjorde.
Hvordan var det lige med begrebet ansvar? Det var jeg helt overbevist om, at jeg kendte, men gjorde jeg nu også det?
Hvem var egentlig styrmand på mit skib? Var det mig selv eller omverdenen?
Jeg vidste, at jeg var god til mit arbejde, men var jeg nu egentlig også det? Jeg kunne i hvert fald arbejde mange timer, dage, uger, måneder, ja sågar år, men hvorfor gjorde jeg det egentlig?
Alle disse spørgsmål og mange flere, blev pludselig en del af min hverdag.
Men jeg gjorde det:
Jeg lærte at turde tro på mig selv. Jeg lærte at tage ansvar.
Jeg lærte, at jeg var god nok, selv om jeg sagde fra.  Jeg lærte at turde leve et liv uden en partner.
Jeg lærte at være styrmand på mit eget skib. Jeg lærte, at turde udleve mine drømme.
Jeg lærte at mærke forskel på mine følelser. Jeg lærte, at det er okay kun at arbejde 37 timer.
 
Jeg lærte…
JEG LÆRTE AT TURDE LEVE LIVET!”

Tabitta Andersen, stifter og indehaver af TA-Vikar

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig.
Vi finder den bedste løsning til dig.